Relatietherapie Brabant – Mirella Brok

Relatietherapie Brabant - Mirella Brok

Interview met Relatietherapie Brabant – Mirella Brok


1) Waar zit je praktijk Relatietherapie Brabant?
In Made heb ik een praktijk aan huis. Een fijne werkruimte waar mensen graag zitten. Daar werk ik het grootste gedeelte van mijn werkweek. Mijn praktijk ligt 2 kilometer van afslag 32 op de A59.

Relatietherapie Brabant
Adelstraat 16
4921 BR Made

Iedere maandag huur ik een knusse praktijkruimte in het centrum van Den Bosch. Daar ontvang ik dan ’s middags en ’s avonds cliënten. Er zijn over heel Nederland en ook in het buitenland mensen die graag met mij werken. Vandaar dat ik ook via Skype afspraken maak.

Relatietherapie Brabant
Koningsweg 73
5211 BH Den Bosch

2) Wat vind je het fijnste aan je vak als therapeut?
Het contact met mijn cliënten. De gesprekken die we hebben. En ook het uitzwaaien van cliënten wanneer we afscheid nemen van elkaar, beiden stilstaand bij het verschil tussen de eerste en (voorlopig) laatste ontmoeting.


Relatieproblemen

Zie mijn profiel op relatietherapeuten.net


Jouw leven

1) Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?
Geloof het of niet, maar het fijnste wat ik vandaag deed is heel boos zijn op mijn partner! Eerst heel boos zijn op mijn partner; dan beseffen waarover ik zo boos ben en dat hij dat niet doet, maar ikzelf, dat ik dus beter boos kan zijn op ons patroon; dat kunnen begrijpen in een groter geheel; nog verder op laaien van mijn boosheid, om weer te laten zakken; en te bespreken met elkaar, met veel humor en liefde. Het luchtte mij ontzettend op. Het zorgde ervoor dat ik mezelf wat beter begreep en dat ik dichterbij mijn liefste kwam. En ja, goed maken is ook leuk!

2) Heb je een partner en/of gezin?
Samen met Vic woon ik in een ontzettend fijn huis in Made. We zijn elkaar op latere leeftijd tegengekomen en nog steeds dol op elkaar, ondanks onze thema’s waar we tegenaan botsen. Ook bij ons is het wel eens raak.

3) Wat zijn je hobby’s? Wat doe je in je vrije tijd?
Omdat ik van mijn hobby mijn werk kon maken, lees ik in mijn vrije tijd ook graag over psychologie en filosofie. Mensen boeien mij enorm. En ik voel me rijk met een fijne familie en fijne vrienden. Aangezien ik introvert ben, vind ik het ook fijn mezelf op te laden terwijl ik alleen ben. Ik lees graag, tuinier steeds vaker, verlies mezelf graag op Netflix, en vooral; ik dans graag.

4) Wat voor ander beroep zou jij graag willen doen, als je geen therapeut was geworden?
Als kind wilde ik graag ballerina worden. Helaas lukte dit niet. Nu ben ik er te oud voor. Gelukkig ben ik nooit te oud om recreatief te dansen!

5) Waar word jij blij van?
Dansen!

6) Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? En over 10 jaar?
Het opstarten van mijn eigen praktijk is een groot avontuur geweest, en zal dat in de toekomst ook zijn. Ik geniet nog steeds van mijn vak en mijn contact met cliënten. Ik wil over 5 jaar nog steeds hetzelfde doen. Over 10 jaar…dat weet ik waarschijnlijk over 5 jaar weer.

Relatietherapie Brabant - Mirella Brok


Heb je een vraag aan Mirella of wil je een afspraak met haar maken?
Druk dan op de button “Neem contact op” en je komt op haar website uit.

Contact met Mirella BrokMeer relatietips, verhalen en interviews >>